Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja sadržaja s internetske stranice Primorske banke d.d.

Pristup ovoj stranici i podacima podložan je uvjetima navedenim u nastavku, stoga vas molimo da se upoznate s njima kako bismo izbjegli eventualne nesporazume i posljedice u svezi istih.
Pristupom ovoj stranici dajete pristanak na primjenu Uvjeta korištenja internetske stranice Primorske banke d.d. i njihove pravne učinke. Ove uvjete Primorska banka d.d. Rijeka može izmijeniti u svakom trenutku i bez prethodne najave, a objavljuje ih na ovoj stranici.
Ukoliko ne pristajete na primjenu  ovih Uvjeta korištenja, molimo vas da se suzdržite od pristupa internetskoj stranici Primorske banke d.d.

Cjelokupan sadržaj i svi dijelovi ove internetske stranice zaštićeni su autorskim pravima i predstavljaju isključivo vlasništvo Primorske banke d.d., a zaštićeni su i autorskim pravima trećih osoba.

Sve informacije dostupne na ovoj internetskoj stranici isključivo su informativnog karaktera i ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima, bez posebnog ovlaštenja Primorske banke d.d. Putem ovih stranica Primorska banka d.d. ne nudi bilo kakve savjete korisnicima, kao ni trećim osobama, stoga se ovdje objavljene informacije ne smiju smatrati osnovom za donošenje bilo kakvih financijskih ili sličnih odluka.

Primorska banka d.d. nastoji redovito redovito provjeravati i ažurirati sve podatke, međutim ne jamči za ažurnost, točnost ni potpunost svih podataka dostupnih na ovoj stranici.
Primorska banka d.d. može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati i/ili promijeniti sadržaj stranice.

Rizik za povezivanje s drugim internetskim stranicama koje su dostupne putem veza s ovih stranica snosi isključivo sâm korisnik, a Primorska banka d.d. ne odgovara za pristup niti sadržaj takvih stranica.

Primorska banka d.d.  ne jamči da će ova internet stranica biti uvijek dostupna, da neće sadržavati greške ili viruse, stoga Primorska banka d.d. ne odgovara za štetu koja može nastati korištenjem ili nemogućnošću korištenja ove stranice i svih njenih sadržaja.

Obzirom se prijenos podataka obavlja putem javnih telekomunikacija ili opreme bez zaštite u vlasništvu trećih osoba, isključuje se odgovornost Primorske banke d.d. za bilo kakvu štetu i/ili izmaklu dobit koju bi korisnici mogli pretrpjeti zbog kvarova u prijenosu, tehničkih pogrešaka, prekida u pružanju usluga, kašnjenja, kvarova i protupravnog djelovanja na telekomunikacije i sl.

Svaka poruka dobivena elektronskim putem smatrat će se  nepovjerljivom stoga Primorska banka d.d. ne odgovara za sigurnost i povjerljivost takvih poruka, a  slanjem takve poruke korisnik pristaje da se njegovi podaci mogu koristiti i distribuirati trećima bez ograničenja.

Za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta korištenja ove stranice mjerodavno je hrvatsko materijalno pravo, a za sve eventualne sporove nastale kao rezultat korištenja ove stranice, isključivo su nadležni hrvatski sudovi.